|
|||||||
| Ana Sayfa | Üye Ol | FlashChat ( Sohbet )![]() |
Üye Listesi | Takvim | Arama | Yeni Mesajlar | Tüm Mesajları Okunmuş Say |
| Uyarılar |
| Dizi Film Müzikleri albüm indir download seri radidshare.com no rapid yükle dinle ücretsiz free yükle yeni eski seri full tek tek zshare music |
|
|
| ArneForumu Grubuna Abone Ol |
| Bu Grubu Ziyaret Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2008
Burcu: İkizler Cinsiyeti:
|
Nefes film'inde koğuşta askerlerin söylediği şarkının tam versiyonu.. İyi Dinlemeler
![]() RapidShare [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] zShare [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Uploaded [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Tezcan Yıldız - Hayat Kadını (şiir) ey gözleri mehtaba benzeyen, şehvete doymayan kahpe kadın... eskiden neydin ki şimdi ne olasın; sen o eski günlerden neden geri kalasın... ömrünü yitirdin dost kollarında, hayatını harcadın alem yollarında... hasılatı bol buldun mu sert adımlar atarsın, motorunun gücünü cüzdanında ararsın uykusuz da olsan, yorgun da olsan yine sabah saat sekizi bulacaksın... sen bu yollarda ne delikanlılar bitirdin bre kahpe; bir de beni bitirsen sen bitirim olacaksın... (aranağme) bana bir resmini vermedin bile şimdi geziyorsun elden ele kabrine bir demet gonca gül ile gelen ben olacağım allahsız sürtük hayat kadını allahsız sürtük biz seninle istanbulda ne sefa sürdük hayat kadını allahsız sürtük biz seninle ankarada ne sefa sürdük bir gün geleceksin benim yanıma kapanacaksın sürtük ayaklarıma gülerek bakacağım suratlarına işte kapı çek git diyeceğim sürtük hayat kadını sokak kadını allahsız sürtük biz seninle fuarlarda ne alem sürdük hayat kadını allahsız sürtük biz seninle ankarada ne alem sürdük
------------------
[Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!]
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2009
|
tesekkurler emegıne saglık arkadasım...!
------------------
Tek bir kelime etmeden Seni içimde yaşatacağım. Çünkü ben senin; "Bedelini yüreğimle ödediğim En masum günahındım..." Bitanem...!
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: May 2009
|
teşekkürr emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2009
|
teşekkürr emeğine sağlık
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| askerlerin, hayat, kadını, koğuşta, nefeste, söylediği, tezcan, yıldız, şarkı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|